29 Nisan 2016 Cuma

Dünyayı Değiştiren Adam Bill Gates'in 30 Bilinmeyen Şaşırtıcı Yönleri

Steve Jobs Hakkında Şaşırtıcı & Bilinmeyen Gerçekler

Dünyada Sırrı Çözülememiş 20 Gizemli Olay (1)

Dünyada Gizemi Çözülememiş 15 Gizemli Olay

Dünyada Gizemi Çözülememiş 15 Gizemli Olay

Ay Hakkında 15 Şaşırtıcı ve Bilinmeyen Gerçekler

Çözülemeyen Esrarengiz Sır - Pascalya Adaları

Sırrı Çözülemeyen Esrarengiz Yer, Kayıp Dünya





Brezilya ve Venezuela arasında bulunan Roraima DağıSırrı Çözülemeyen kayıp dünya dünyanın en gizemli yerlerinden birisi olarak kabul edilmektedir.Amazon ormanlarının ortasından fırlayan ve bulutların üzerine çıkan 2770 metre yüksekliğindeki Roraima DağıSırrı Çözülemeyen kayıp dünyabilimadamlarının tanımıyla kayıp dünyadır.

Son derece sert kuvars taşından oluşan bu ilginç dağSırrı Çözülemeyen kayıp dünya bir mimarın elinden çıkmış görüntüsü vermektedir. Çünkü 4 bir yanından yontulmuş el yapımı bir binayı andırıyor.Bu görüntüsü yüzünden uzun süre bu dağı burada yaşayan insanlarınyapmış olabileceği düşünüldü.Bu yönde çok sayıda araştırma yapılmasına rağmen bu tezi doğrulayacak bir bulguya rastlanmadı.

Bu sarp ve çıkılması çok zor olan dağın sadece görünümü değilSırrı Çözülemeyen kayıp dünya zirvedeki esrarengiz coğrafi farklılıkları da bir türlü çözülemedi. Dağın en tepesinde çok sayıda şelale bulunuyor. Bu kadar sert bir dağ’da çok sayıda şelale bulunmasının sırrı çözülemedi. Dağın zirvesinde sayısız mağara ve tüneller bulunuyor. Bu tüneller içerisinde uzunluğu yaklaşık 500 metre olan mağaralar var.44 metre yüksekliğinde ve tamamen kuvars tünellerSırrı Çözülemeyen kayıp dünya burada inceleme yapan yer bilimcileri bile şaşkına çevirdi.

Bazı alanları saf granitten olan Roraima DağıSırrı Çözülemeyen kayıp dünya sadece kendi görüntüsüyle değil üzerinde yaşayan canılarla da şaşırtıyor. Dünyanın en küçük kurbağası bu dağın sirvesinde yaşıyor. Ayrıca dağda yaşayan bitki ve hayvanları buradan başka yerde görmek mümkün değil.

Abone Olmayı Unutmayın...

www.facebook.com/hbsvideos

www.instagram.com/hbsmedya



Kanalımızda; ilginç videolar,ilginç hikayeler,ilginç olaylar,esrarengiz olaylar,esrarengiz hikayeler,esrarengiz videolar,gizemli konular,gizemli hikayeler,gizemli videolar,şaşırtıcı videolar,şaşırtıcı olaylar,şaşırtıcı hikayeler,şaşırtıcı gerçekler,bilinmeyenler,hakkında bilinmeyenler,ünlüler hakkında bilinmeyenler,komik videolar,komik kazalar, gibi videolara yer verdik.

Muhtemelen Duymadığınız 30 Şaşırtıcı Bilgi

Uzay & Evren Hakkında Bilinmeyen 20 Şaşırtıcı Bilgi

Mona Lisa'nın Sırrı Çözüldü

Evrenin & Kainatın Bilinmeyen Sırları - Şaşıracaksınız

Dünya Üzerinde Tanımlanamayan Yaratıklar

+18 Rusya'daki Uzaylı Otopsisi Dünyayı Şaşırttı

Bilimin Açıklayamadığı Esrarengiz Olaylar Zinciri

Kadınlar Hakkında Az Bilinen 20 Şaşırtıcı Bilgi